سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

در ادامه بعد از پرداختن به چیستی و انواع به بررسی مزایا و معایب این نوع از سقف‌ها پرداخته شده است.

یکی از اصلی ترین و صد البته مهم ترین بخش های یک سازه طبیعتا سقف آن می باشد.هرچه سریع تر بتوان آن را اجرا کرد پروژه با سرعت بیشتر ی به اتمام خواهد رسید.

مهم‌ترین نقص این سیستم این است که در صورت نصب نادرست یا استفاده از ورق‌های نازک و بی کیفیت، احتمال لرزش سقف و انتقال صوت وجود دارد. علاوه بر این، اجرای این سیستم در سازه‌های بتنی کمی دشوار بوده و اکثر کارگران و استادکاران با سیستم اجرا و نصب این نوع سقف آشنا نیستند، در نتیجه به نیرو متخصص و ماهر جهت اجرا آن نیاز است که خود هزینه بالایی را به پروژه تحمیل می‌کند.

به نحوی که این روش اجرا یکی از بهترین روش‌های اجرای اسکلت به خصوص در سازه‌های فلزی است.

توصیه می‌شود که در طراحی و اجرای سقف عرشه فولادی، استانداردهای مرتبط با آن رعایت شود تا اطمینان حاصل شود که سازه‌ای ایمن، پایدار و مطابق با مقررات قانونی ساخته شده است.

با این حال، شرایطی وجود داشت که باید در این سیستم اصلاح می‌شد.

این نوع از سقف در سازه فلزی کاربرد گسترده ای دارند. در این مقاله به طور مفصل به بررسی مزایا و معایب سقف عرشه فولادی و صد البته نحوه اجرا و جزئیات ویژگی‌ها و مشخصات، مقاومت، ضخامت و دهانه آن پرداخته شده است.

نصب پیچ و مهره‌ها با استفاده از دستگاه‌های مربوطه و با فشار مناسب.

به علاوه از خوردگی، پوسیدگی و زنگ زدن آن نیز جلوگیری می‌کند.

عرشه سقف عرشه فولادی فولادی با گام‌های مختلف در طیف گسترده‌ای از طرح‌ها و پروژه‌های ساخت‌وساز استفاده می‌شوند. معمولاً از عرشه‌های فلزی برای پشتیبانی از سیستم‌های سقف ساختمان، نیم‌ساخت‌ها یا طبقات میانی ساختمان، سایبان‌های فولادی برای ایجاد سایه و سرپناه یا کف در سازه‌های تجاری استفاده می‌شود.

برای اتصال عرشه‌های فولادی بر روی میلگردها از گل‌میخ استفاده می‌کنند. مزیتی که این روش دارد این است که موجب کاهش وزن تیرهای فولادی مصرف‌شده می‎‌شود.

مجموعه فولاد سازان راه ابریشم به شماره ثبت ۴۸۲۳۲۰ با سابقه ۴۰ ساله حضور مستمر مدیران خود در بازار فولاد ایران، هم در زمینه تولید مقاطع طویل و هم در زمینه بازرگانی داخلی، نامی معتبر در تامین مایحتاج فلزی بزرگترین پروژه‌های ملی کشور است.

نکته: ضخامت هسته ورق، مبنا محاسبات در طراحی سقف عرشه فولادی است. به عبارت دیگر، ضخامت پوشش گالوانیزه (لایه روی) به عنوان بخشی از ضخامت سقف در نظر گرفته نمی‌شود.

البته این معایب در برابر مزایای استفاده از آن قابل چشم‌پوشی خواهند بود.

Report this page